loading...
پرتال تفریحی سرگرمی وطن من
تبلیغات

وطن من بازدید : 70 جمعه 08 خرداد 1394 نظرات (0)

راههای مقابله با علائم یائسگی در زنان

یائسگی,یائسگی زنان,علائم یائسگی

گر گرفتگی در دوران یائسگی در شب میتواند سه دقیقه یا بیشتر طول بکشد

 

راههای مقابله با علائم یائسگی در زنان

در یائسگی گر گرفتگی تان را کاهش دهید
دفتر یادداشتی تهیه کنید و در دوران یائسگی گرگرفتگیهای خود را ثبت کنید. ببینید چه چیزهایی باعث این حالت میشوند؟ کافئین، الکل، دمای بالا، استرس و غیره همه از علائم یائسگی هستند. وقتی دچار گر گرفتگی شدید، تنفس خود را عمیق و آهسته کنید، از بینی دم عمیق و از دهان باز دم عمیق. در موارد شدید با پزشک صحبت کنید.

 

-- کیفیت خوابتان را بهتر کنید
مشخص شده است که یوگا، تای چای و مدیتیشن به بهبود خواب کمک می کنند.در دوران یائسگی هر گونه ورزشی در این زمینه موثر است، فقط

وطن من بازدید : 72 پنجشنبه 31 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

 

تمرینات بدنسازی برای تقویت عضلات (+تصاویر)



ورزش,تمرینات بدنسازی,بدنسازی

تمرینات ورزشی برای تقویت عضلات بالاتنه

 

تمرینات بدنسازی برای تقویت عضلات (+تصاویر)
انجام تمرینات بدنسازی باعث افزایش قدرت و سبب تقویت عضلات بالاتنه ، پایین تنه و بخش میانی بدن می شود.

سعی کنید این تمرینات روتین را هفته ای 3 مرتبه – یک روز در میان – انجام دهید. ابتدا به مدت 10-15 دقیقه بدن را گرم کنید ( مثل اسکوات ، لانژ و.. ) و یا از تکنیک های دیگری برای گرم کردن بدن خود استفاده کنید. سپس، تمرینات بدنسازی را آغاز کنید. هر حرکت را به مدت 1 دقیقه انجام دهید ( یا برای هر طرف 30 ثانیه) .

وطن من بازدید : 167 شنبه 19 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

ایدز (به انگلیسی: AIDS) یا سندرم نقص ایمنی اکتسابی (به انگلیسی: Acquired immune deficiency syndrome)، نوعی بیماری است که در دستگاه ایمنی و توسط ویروس نقص ایمنی (HIV) ایجاد می‌شود.[۱] بیماری ناشی از ویروس HIV دارای سه مرحله اصلی است. در مرحله اول (عفونت حاد) فرد ممکن است برای مدت کوتاهی بیماری شبه آنفلوآنزایی را تجربه کند. به همین دلیل معمولاً این بیماری تا یک دوره طولانی بدون هیچ علائمی دنبال می‌شود که به این مرحله از بیماری، دوره نهفتگی گفته می‌شود. هر چقدر که بیماری پیشرفت یابد، تداخل بیشتری با دستگاه ایمنی بدن پیدا می‌کند و باعث می‌شود که افراد به عفونت‌هایی مانند عفونت فرصت‌طلب و تومور دچار شوند، البته معمولاً در افرادی که دستگاه ایمنی آنها به خوبی عمل می‌کند تاثیرگذار نیست. در نهایت بیماری زمانی وارد مرحله سوم یا ایدز خواهد شد که شمار سلول‌های CD4+ T به کمتر از ۲۰۰ سلول در هر میکرولیتر برسد.

HIV عمدتاً از طریق آمیزش جنسی (از جمله مقعدی و حتی دهانی) محافظت نشده، انتقال خون آلوده و سرسوزن آلوده و از مادر به فرزند در طول بارداری، زایمان یا شیردهی منتقل می‌گردد.[۲] بعضی از مایعات بدن مانند بزاق و اشک قادر به انتقال HIV نیستند.[۳] پیشگیری از عفونت HIV، عمدتاً از طریق آمیزش جنسی امن و برنامه تعویض سرنگ، راه حلی برای جلوگیری از گسترش این بیماری محسوب می‌شوند. هیچ‌گونه درمان یا واکسن وجود ندارد؛ اگر چه درمان ضدویروسی می‌تواند باعث کاهش دوره بیماری و امید به زندگی نزدیک به طبیعی گردد. با وجود این که درمان ضدویروسی خطر مرگ و عوارض ناشی از این بیماری را کاهش می‌دهد، اما این داروها گران‌قیمت هستند و ممکن است با عوارض جانبی همراه باشند.

پژوهش‌های ژنتیکی نشان می‌دهند که HIV در اصل در اوایل قرن بیستم میلادی در غرب آفریقا جهش و پدید آمده است.[۴] ایدز اولین بار در سال ۱۹۸۱ توسط مرکز کنترل و پیشگیری بیماری (CDC) شناخته شد، در حالی که عامل آن (عفونت HIV) در اوایل آن دهه شناخته شده بود.[۵] از زمان کشف آن تا سال ۲۰۰۹، ایدز باعث مرگ ۳۰ میلیون نفر شده است.[۶] تا سال ۲۰۱۰، حدوداً ۳۴ میلیون نفر به ایدز مبتلا بوده‌اند.[۷] ایدز به عنوان همه‌گیری جهانی شناخته می‌شود که در حال حاضر حوزه شیوع آن بسیاره وسیع و در حال گسترش است.[۸]

ایدز تاثیر بسیار زیادی بر روی جوامع داشته‌است، چه به عنوان یک بیماری و چه به عنوان عاملی برای تبعیض. همچنین تاثیرات اقتصادی قابل توجهی داشته است. تصورهای نادرست بسیاری در رابطه با ایدز وجود دارد، برای مثال انتقال ایدز از طریق رابطه‌های سطحی غیرجنسی. این بیماری همچنین موضوع مجادله ادیان شده است.

وطن من بازدید : 85 شنبه 19 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

کیست‌ تخمدان,سرطان تخمدان,علائم کیست تخمدان

کیست‌های تخمدانی به سرطان ختم می‌شوند؟
رفع ابهام درباره یک نگرانی شایع زنانه
بیشتر کیست‌ها هیچ نشانه‌ای ندارند و خانمی که کیست دارد ممکن است تا چکاپ بعدی خود نزد متخصص زنان متوجه وجود کیست در بدنش نشود. در اصل کیست تا خیلی بزرگ یا پاره نشود یا نچرخد، هیچ علامتی را نشان نمی‌دهد. بسیاری از زنان در طول دوران زندگی خود دچار کیست تخمدان می‌شوند که بیشتر این کیست‌ها درد یا خطری ندارند وبعد از چند ماه برطرف می‌شوند. برخی از کیست‌های تخمدان هم ممکن است سبب علائمی جدی شوند که بهترین راه پیش‌گیری از خطرات این کیست‌ها شناخت علائم کیست و مراجعه منظم به پزشک متخصص زنان است.

تبلیغات

بازی ، تفریحی و سرگرمی ، طنز

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    تبلیغات